• Gratis verzending vanaf €75,00
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • Elke week nieuwe items

RETOURBELEID

Wanneer het retourformulier niet is aangevraagd, niet volledig is ingevuld, of niet bij het pakket in zit kunnen wij deze niet verwerken! 

BEDENKTIJD

U hebt het recht om binnen een termijn van 7 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te retourneren, op eigen kosten. 

OMRUILEN

Is de maat toch niet helemaal goed? Je kan het item dan omruilen voor een andere maat. Op het retourformulier kunt u dat aangeven.


ITEM DEFECT AANGEKOMEN

Is uw item defect aangekomen? Dan dient u binnen 2 dagen na ontvangst van bestelling een email hierover te sturen. 

STAAT RETOURZENDING

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft (vrij van geuren, make-up sporen, ongedragen, ongewassen en ongebruikt). Het moet ook in de originele verpakking zitten. 


UITZONDERINGEN

 Er zijn een aantal uitzonderingen waarin géén restitutie kan worden verleend;

- Elk artikel dat in de SALE is gekocht (artikelen die gekocht zijn met kortingscode vallen niet onder SALE en kunnen wel retour gedaan worden) 

- Elk artikel die uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd kan worden, zoals bikini's en sieraden
- Elk artikel dat niet in de originele staat is, of beschadigd is
- Elk artikel dat meer dan 7 dagen na levering wordt geretourneerd

 

​HOE KAN IK MIJN ORDER (OF DEELS) RETOURNEREN?

- Meld je retour aan ( binnen 7 dagen ) via de mail: lamodestenl@hotmail.com en je krijgt een retourformulier van ons opgestuurd.

- Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan je retourzending.

- Koop een verzendlabel met Track & Trace code, en verstuur de retour naar het retouradres (deze staat op het retourformulier)

 

Wanneer het retourformulier niet is aangevraagd, niet volledig is ingevuld, of niet bij het pakket in zit kunnen wij deze niet verwerken! 

 

RETOURKOSTEN

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

​U bent verantwoordelijk voor de artikelen die u wilt retourneren totdat wij ze ontvangen. Daarom raden wij  aan een retour pakket met een Track & Trace code naar ons toe te sturen. 

 

VERWERKINGSTIJD

Wij verwerken retour pakketten altijd binnen 14 dagen. U ontvangt een bevestigingsmail van ons zodra wij uw retour hebben verwerkt. U ontvangt uw terugbetaling op dezelfde rekening waarmee u de bestelling heeft geplaatst. Houd er alstublieft rekening mee dat het een paar werkdagen kan duren nadat u de bevestigingsmail van ons heeft ontvangen en voordat de terugbetaling ook daadwerkelijk op de bankrekening te zien is. 

 

 

VERZENDINFORMATIE

ALGEMENE VERZENDINFORMATIE

In de tabel hieronder vind je de verzendopties, verzendkosten en levertijden.

 

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER VERZENDEN NAAR ANDERE LANDEN

Op internationale verzendingen kunnen tolgelden, belastingen en andere kosten die niet opgenomen zijn in de totaalprijs van toepassing zijn.

 

VERZENDOPTIES 

- Zelf ophalen ( Enschede )

- Nederland (€4,95) (1-2 werkdagen levertijd)

- Gratis verzending vanaf €75,00

 

LANDEN WAARNAAR WE VERZENDEN 

Nederland

 

INFO EN INSTRUCTIES VOOR ZELF OPHALEN

Ophaaladres

-

Enschede 

Overijssel

NL

Ophaalinstructies

Je krijgt een berichtje als je bestelling klaar is om opgehaald te worden.